AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki gömlek giymek

Kahve falında iki gömlek giymek

Kahve falında iki gömlek giymek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki gömlek giymek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında kırışık gömlek giymek yeni iş fırsatları yakalayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin gömleğini giymek rakipsiz hale geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo gömlek giymek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, acı veren kazalara alamet eder.

Kahve falında yırtık gömlek giymek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir