AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kötü günlerin geride kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek iş değişikliğine gidileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet eder.

Kahve falında etek üstüne etek giymek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek yeni bir haneye sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek daha bir sevileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı üstüne ayakkabı giymek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir