AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan eti kesmek

Kahve falında yılan eti kesmek

Kahve falında yılan eti kesmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yılan eti kesmek gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yılan eti kesmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak eti kesmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla et kesmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kesmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında etini kesmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk eti kesmek üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sığır eti kesmek rahat bir hayata kavuşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında inek eti kesmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir