AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek eti kesmek

Kahve falında inek eti kesmek

Kahve falında inek eti kesmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yenileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, aileyle iş yapmayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında inek eti kesmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında inek eti kesmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde inek kesmek içine fesat düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında hamile inek kesmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı inek kesmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ineği kesmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz inek kesmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta inek kesmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek başı kesmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, gülüp eğleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir