AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk eti kesmek

Kahve falında tavuk eti kesmek

Kahve falında tavuk eti kesmek çok mutlu olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti kesmek gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında tavuk eti kesmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında kara tavuk kesmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında tavuk kesmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğu kesmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında canlı tavuk kesmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalettir.

Kahve falında hasta tavuk kesmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir