AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır eti kesmek

Kahve falında sığır eti kesmek

Kahve falında sığır eti kesmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kazancın düşeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır eti kesmek gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında sığır eti kesmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır kesmek rızık eksikliği yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sığır et görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır eti yemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yeni bir ev alınacağına delalettir.

Kahve falında sığır eti görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek onlar sayesinde moral bulacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sığır inek görmek epey bir zarara uğrayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sığır pisliği görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir