AnaSayfa / Genel / Kahve falında etini kesmek

Kahve falında etini kesmek

Kahve falında etini kesmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesten ileriye gideceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iyi şartlara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında etini kesmek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Kahve falında çiğ eti kesmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında insan etini kesmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında köpek eti kesmek akıl vereceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk eti kesmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş et kesmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında etini kesmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insan eti kesmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla et kesmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir