AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ejderha görmek

Kahve falında büyük ejderha görmek

Kahve falında büyük ejderha görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük ejderha gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında büyük ejderha görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, edilen duaların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ejderha görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yılan ejderha görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında su ejderhası görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ejderha görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü ejderha görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ejderhaya binmek eşlerin ayrılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir