AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan ejderha görmek

Kahve falında uçan ejderha görmek

Kahve falında uçan ejderha görmek sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan ejderha gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında uçan ejderha görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı ejderha görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ejderha görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ejderha görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret eder.

Kahve falında deniz ejderhası görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ejderha öldürmek bolluk ve bereket geçireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir