AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru ejderha görmek

Kahve falında yavru ejderha görmek

Kahve falında yavru ejderha görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yavru ejderha gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Kahve falında yavru ejderha görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ejderha yavrusu görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ejderha görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerin sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ejderha görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işarettir.

Kahve falında büyük ejderha görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ejderhadan kaçmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerinin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ejderha görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir