AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ejderha görmek

Kahve falında suda ejderha görmek

Kahve falında suda ejderha görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, prestij kazanılacağına, eğleneceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda ejderha gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında suda ejderha görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ejderha kafası görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ev sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ejderha görmek yönetici olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Kahve falında yedi başlı ejderha görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında uçan ejderha görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ejderha görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ejderhadan kaçmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir