AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ayağını görmek

Kahve falında yılan ayağını görmek

Kahve falında yılan ayağını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ayağını gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yılanın ayağını görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını yılan soktuğunu görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iki ayaklı yılan görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek insanların hayır dualarını alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakları olan yılan görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört ayaklı yılan görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakla yılan ezmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir