AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört ayaklı yılan görmek

Kahve falında dört ayaklı yılan görmek

Kahve falında dört ayaklı yılan görmek özel muamele göreceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, yetki sahibi olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Kahve falında dört ayaklı yılan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, günahların af olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan ayağı görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını yılan soktuğunu görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa kalkmış yılan görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklı yılan görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir