AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları olan yılan görmek

Kahve falında ayakları olan yılan görmek

Kahve falında ayakları olan yılan görmek maneviyatının çökeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işinde itibar edineceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalettir.

Kahve falında ayakları olan yılan gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında iki ayaklı yılan görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ayağını görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklı yılan görmek yüksek diploma alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir