AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ayağını görmek

Kahve falında yılanın ayağını görmek

Kahve falında yılanın ayağını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın ayağını gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından yılan soktuğunu görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın ayağını görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında dört ayaklı yılan görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir