Kahve falında ayağını yılan soktuğunu görmek

Kahve falında ayağını yılan soktuğunu görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını yılan soktuğunu gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında ayakla yılan ezmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ayağı görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ayakları olan yılan görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında ayağından yılan soktuğunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayaklı yılan görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek yeni işler yapılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ayaklı yılan görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir