Kahve falında yılan avlamak

Kahve falında yılan avlamak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında yılan avlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında yılan avlamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan avladığını görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık avlamak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe avlamak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kalkan balığı avlamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında balık avlamak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde balık avlamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top