AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış pantolon görmek

Kahve falında yıkanmış pantolon görmek

Kahve falında yıkanmış pantolon görmek zor durumda bırakacağına, dertlerinin unutulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış pantolon gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında pantolonun yırtılmasını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek gamsız bir hayat süreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon kesmek yeni bir haneye sahip olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon satmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi pantolon almak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir