AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek

Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek

Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife pantolon gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek nefsine uyacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kadife pantolon giymek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife pantolon görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadife pantolon görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir