AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin pantolonunu giymek

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Her ne kadar alışılmış olana bağlılığınız yüksek olsa da, farklı seçeneklerin farkında olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşinin pantolonunu giymek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin pantolon giydiğini görmek doğru kararların alınacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pantolon giydiğini görmek bereket ve huzur getireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ters pantolon giymek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol pantolon giymek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kareli pantolon giymek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil pantolon giymek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı pantolon giydiğini görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hastalıktan şifa bulmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir