AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon satmak

Kahve falında pantolon satmak

Kahve falında pantolon satmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, itibarının ve makamının artacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında pantolon satmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında pantolon satmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında pantolonu çamur olmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Kahve falında gri pantolon görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, razı geleceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü pantolon görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine pantolon vermek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında eski pantolon görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, satışların düşeceğine yorulur.

Kahve falında erkek pantolonu giymek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir