AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi pantolon almak

Kahve falında mavi pantolon almak

Kahve falında mavi pantolon almak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında mavi pantolon almak gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında açık mavi pantolon görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk pantolon görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, imkânsızı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mavi pantolon almak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında desenli pantolon görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri pantolon görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında pantolon kesmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri pantolon giymek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir