AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon kesmek

Kahve falında kot pantolon kesmek

Kahve falında kot pantolon kesmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kot pantolon kesmek gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kot pantolon kesmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bol kot pantolon görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında kot pantolon görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek zaferlere doymayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli kot pantolon görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir