AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz renkli pantolon gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında beyaz renkli pantolon görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına inanılır.

Kahve falında renkli pantolon görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında gri renk pantolon görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli pantolon giymek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek mali gücünü yitireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe renk pantolon görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yatırımların heba olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir