AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple asmak

Kahve falında iple asmak

Kahve falında iple asmak işlerinin hemen hallolacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple asmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ipe çarşaf asmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple kendini asmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işarettir.

Kahve falında ip yün asmak zor bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır asmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Kahve falında ipe havlu asmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ipe yorgan asmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işleri yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında iple asmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir