AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, işlerdeki verimin artacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında balkona çamaşır asmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gece çamaşır asmak renk ve eğlence geleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında renkli çamaşır asmak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tele çamaşır asmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir