AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara bir şey asmak

Kahve falında duvara bir şey asmak

Kahve falında duvara bir şey asmak kendine geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, işlerin eski haline döneceğine, tatsız durumların yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında duvara bir şey asmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Kahve falında duvara bir şey asmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında bir şey asmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında duvara bayrak asmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında duvara tablo asmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara halı asmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında duvara ayna asmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara elbise asmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara asmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sıhhat kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir