AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kendi işine sahip olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşillikler içinde mezar gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşillik içinde mezar görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde mezar görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir