AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde mezar görmek

Kahve falında yeşillik içinde mezar görmek

Kahve falında yeşillik içinde mezar görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ferah bir eve geçileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik içinde mezar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında yeşillik içinde mezar görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kirli işlere bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezar içinde insan görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde mezar görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar içinde uyumak umutsuzluklarını geride bırakacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde mezar görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir