AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik yiyecek görmek

Kahve falında yeşillik yiyecek görmek

Kahve falında yeşillik yiyecek görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik yiyecek gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Kahve falında yeşillik yiyecek görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yiyecek görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyecek depolamak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir