AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek depolamak

Kahve falında yiyecek depolamak

Kahve falında yiyecek depolamak işlerinin bu sayede açılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek depolamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında yiyecek depolamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday depolamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında su depolamak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına inanılır.

Kahve falında kediye yiyecek vermek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işarettir.

Kahve falında yiyecek saklamak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çeşit çeşit yiyecek görmek maddi gücünü yitireceğine, sorunların hallolacağına inanılır.

Kahve falında yiyecek balık görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir