AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, gelirin tükeneceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kurtlanmış yiyecek yemek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecekte kurt görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yiyecekten kurt çıktığını görmek hem de para kaybettireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına işaret eder.

Kahve falında bir yiyeceğin kurtlandığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu yiyecek görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yiyeceklerin kurtlandığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek aileyle iş yapmayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir