AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise kurutmak zarar edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kayısı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında çiçek kurutmak derde ve kedere düşeceğine, darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir