AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik üstünde yürümek

Kahve falında yeşillik üstünde yürümek

Kahve falında yeşillik üstünde yürümek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kıdem atlayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında yeşillik üstünde yürümek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sevinç ve mutluluğa yorulur.

Kahve falında suyun üstünden yürümek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek destek göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürümek can sıkıcı haberler almaya, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek kötü günler yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çimen üstünde yürümek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir