AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinin üstünde yürümek

Kahve falında dizinin üstünde yürümek

Kahve falında dizinin üstünde yürümek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek büyük bir özgüven kazanacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizinden yaralanmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dizine yattığını görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin dizine yatmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin dizine yatmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek kazancın her daim artacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dizine yaslanmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir