AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik üstünde kar gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna inanılır.

Kahve falında kar üstünde bebek görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında karlar üstünde yürümek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir