AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek verdiği sözleri tutacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük üzüntüler olacağına delalet eder.

Kahve falında karların üstünde yürümek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Kahve falında karlar üstünde yürümek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında kar üstünde durmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde kar görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir