AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde kar görmek

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hastalıkların kalmayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde kar gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yaşamına renk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde oturmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek kızı olanların da gelin edeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında araba üstünde kar görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir