AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde bebek görmek

Kahve falında kar üstünde bebek görmek

Kahve falında kar üstünde bebek görmek sağlık sorunlarının biteceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde bebek gördüyseniz:

  • Paylaşımdan kaçınmamanız sizin için en doğru sonuçları doğurabilir.

Kahve falında kar üstünde bebek görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde kar görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında karlar üstünde yürümek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir