AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır vazo görmek

Kahve falında bakır vazo görmek

Kahve falında bakır vazo görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, tebrik edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır vazo gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bakır vazo görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak vazo görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil vazo görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında cam vazo kırmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi vazo görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi cam vazo görmek zor günlerin uzaklaşacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir