AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil cam vazo görmek

Kahve falında yeşil cam vazo görmek

Kahve falında yeşil cam vazo görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil cam vazo gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazo görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında cam vazo kırmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan vazo görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında cam vazolar görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir