AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi vazo görmek

Kahve falında mavi vazo görmek

Kahve falında mavi vazo görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi vazo gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında mavi cam vazo görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında mavi vazo görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalettir.

Kahve falında büyük vazo görmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil vazo görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli vazo görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında vazo görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında vazo kırmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında çini vazo görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir