AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil vazo görmek

Kahve falında yeşil vazo görmek

Kahve falında yeşil vazo görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Kahve falında yeşil vazo gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil vazo görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında değerli vazo görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında vazoda gül görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın vazo görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski vazo görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir