AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi cam vazo görmek

Kahve falında mavi cam vazo görmek

Kahve falında mavi cam vazo görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bekar ise evleneceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, barış için adım atacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Kahve falında mavi cam vazo gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi cam vazo görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cam vazolar görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam vazo almak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık cam vazo görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında cam vazo hediye almak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına tabir olunur.

Kahve falında cam vazo kırmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında camdan vazo görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir