AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ot görmek

Kahve falında yeşillik ot görmek

Kahve falında yeşillik ot görmek kıtlığın meydana geleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onlarla arasının açılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ot gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında yeşillik ot görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek malın bereketinin artmasına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ot kesmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yemek görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ot yıkamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kazancının çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir