AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafese girmek

Kahve falında kafese girmek

Kahve falında kafese girmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, örnek insan olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafese girmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında kafese girmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet eder.

Kahve falında kafesin içine girmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kafeste kartal görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kafeste görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafese kapatılmak kazancın daha da artacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir