Kahve falında işe girmek

Kahve falında işe girmek mutsuz ve moralsiz olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında işe girmek gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında kadrolu işe girmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bankada işe girmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ek işe girmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek daima secde ve şükür edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir işe girmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında belediyede işe girmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tekrar işe girmek zevki sefa içinde yaşayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek sorunları başarıyla çözmeye, onunla yaşamını birleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top