AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyasız duvar görmek

Kahve falında boyasız duvar görmek

Kahve falında boyasız duvar görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, makbul olan mallar edineceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında boyasız duvar gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarın pembeye boyandığını görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar boyası almak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyası dökülmüş duvar görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara boya görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir