AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zambak görmek

Kahve falında yeşil zambak görmek

Kahve falında yeşil zambak görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil zambak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil zambak görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında zambak koklamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında mavi zambak görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına tabir olunur.

Kahve falında zambak çiçeği görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe zambak görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda zambak görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz zambak toplamak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir