AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zambak toplamak

Kahve falında beyaz zambak toplamak

Kahve falında beyaz zambak toplamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, huzursuzlukların son bulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zambak toplamak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında beyaz zambak toplamak ters giden işlerin düzeleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zambak toplamak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz zambak görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil zambak görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında zambak koklamak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yalnız hissetmeye işaret eder.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı zambak görmek bol kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir